WELCOME ...

Представи ...

1.Ти и Зейн сте легнали на плажа, а вълните се плискат във вас. Настъпва гробна тишина, но Зейн решава да я прекъсне.
Зейн: Знаеш ли, ( Името ти. ), преди много те харесвах, но ...
Ти: Но какво ? А, сега разбирам.
Взе си чантата и тръгна, но след малко усети, че някой те хвана за ръката.
Зейн: Но сега направо те обожавам, обичам и т.н. Няма дума, която да опише любовта ми към теб. И сега искам да направя нещо много важно.
Ти: Какво ?
Зейн падна на колене и извади от джоба си една кутийка, когато я отвори, видя, че в нея има малък, но наистина хубав пръстен.
Зейн: Ще бъдеш ли с мен в добро и лошо ?  Моля те, омъжи се за мен, не мога да живея и секунда без теб.
Ти: Разбира се.
Той стана и те целуна много нежно, но и страстно.
Той: Обичам те повече от всичко.
Ти: Дори и от огледалото ?
Той: Дори и от него.  * Засмяхте се. *
Ти: И аз те обичам.
След няколко месеца се омъжихте и скоро ви се роди малко момиченце, което нарекохте Триша.  Живяхте дълги години заедно, но нали знаете, че все някога края настъпва. Понякога края е под формата на развод, а понякога под формата на смърт. Този път края настъпи под формата на смъртта. КРАЙ.


2. - Лоренаааа, слез веднага ... - Крещеше майка ми отдолу. 
- Защо ?! - Отговорих и аз, крещейки. ;д
- Зейн и дошъл. 
- Аааа, идвам веднага. 
Току що бях станала и набързо си измих лицето, облякох се и си вързах косата, когато на вратата ми се почука. Чух Зейн, който питаше дали може да влезе.
- Разбира се. - Отговорих аз. 
- Забави се и реших да видя какво има. 
- Просто се оправях. 
- Мхмм ... - К
аза той и ме целуна.
- Мило, днес ще дойдеш ли с мен ? 
- За татуировката, нали ?! 
- Да!
- Естествено. А след това на вечеря ?! 
- Добре. Значи ще се оправя и след татуировката на вечеря, така ли ?! 
- Ами ако мислиш, че ще ти е удобно с дрехите за вечеря - ОКЕЙ.
- Добре, ела в 6:30.
- сега трябва да тръгвам, защото баща ми ме чака долу. Бъбреха си нещо с майка ти.
- Чао. 
Целунах го и той излезе.
Накъдрих косата си и се облякох така:http://weheartit.com/entry/40639784/via/zlatazizi

В пожелания от мен час на вратата се звънна ... Излязох и скоро бяхме в студиото. Казаха ми, че има още някой преди мен. След 10 минути излязоха и ...
- Извинете, Зейн Малик ?! 
- Аз съм. - Каза ТОЙ.
Чаках го вече 2 часа. Скоро излезе с закрити гърди, явно ТЯ беше там. щях да го питам каква е, но ме извикаха. Аз бях по-добре, след час излязох.
- Каква е ?! - Попитах го веднага.
- Изненада, мъник. 
- Ейй ... 
- Твоята каква е ?! 
- Изненада, "батко".
Вечерта беше прекрасна всичко мина невероятно, но дойде и края й. Прибрахме се и Зейн остана у нас. Вече беше минало цяла седмица и днес щяхме да можем да видим татуировките си. той излезе скоро и ... ОМГ .... Върху целите му гърди беше изписано: I ♥ U, LORENA! You're my baby. Моята беше по-малка и ме беше срам да я покажа, пред неговата беше НИЩО. Моята беше върху задната част на рамото ми. Пишеше: I ♥ U, ZAYN. You're my world. 
- Знам, че пред твоята е НИЩО,но .... 
- Хей, това е най-хубавото нещо, което някога съм виждал. Обичам те. Искаммм .... По-точно .. Искаш ли да се омъжиш за мен ?! 
- ОМГГ ... О.О 
- Е ?!
- Дададададададаад ... ОБИЧАМ ТЕЕЕ ... 
Целунахме се. 

3. Ти и Зейн сте приятели от ранна възраст, но постепенно започват да се появяват по-дълбоки чувства помежду ви, но нито ти, нито той ги признава. Веднъж твоя приятелка ви поканила на парти в дома й, партито е следващия ден от 20:00 часа. Вече е др. ден и е 18:30 ... Ти започваш да се оправяш, Зейн също. Вече сте на партито. * Ти и Зейн постоянно се гледате влюбено и твоята приятелка го забелязва. * * Тя отива при него. * Тя: Харесваш я нали ?!? Той: Кой ?? Тя: \Името ти.\ Той: Амии ... * Прехапва устните си. * Не само я харесвам ... Тя: Ами ?? Той: Обичам я, не мога да живея без нея... Тя: А защо не й признаеш какво чувстваш ?? Зейн: Страх ме е. Тя: От ?? Зейн: От това, че мога да проваля приятелството ни и да я изгубя... Тя: Аз пък мисля, че \името ти\ изпитва същото към теб. * Усмихва се. * Той: Мислиш ли ?? Тя: Разбира се, а сега върви при нея и леко го бута към теб. ;дд * Зейн идва и сяда до теб. * Зейн: Здравей, красавице. * Усмихва се. * Ти: Здравей, господин сексапилен. * Смеете се. * Зейн: Аз исках да поговорим относно ... * Замълчава. * Ти: Относно ?? Зейн: Ами ... аз харесвам едно момиче, всъщност я обичам... Та исках да те попитам, как да и призная ?? Ти: * Слагаш фалшива усмивка, но вътрешно изгаряш ... ;(( * Според мен е по-добре да й го кажеш направо. * Хваща ти ръката и започва да те дърпа, а след това отивате в някаква стая... * Виж ... От няколко дни се опитвам да намеря начин да ти призная какво чувствам, но ме беше страх да не те изгубя ... * Натъжава се, а след това продължава. * Обичам те и не мога и няма да мога да живея без теб ... НИКОГА ... Ти: Зейн ... Всъщност и аз чувствам същото, но и мен ме беше страх да не те загубя ... Обичам те ... * Той обгръща лицето ти с ръцете си и те целува, след което излизате и отивате при другите, но хванати за ръце ... Изведнъж Зейн пуска ръката ти и се качва върху масата и започва да вика, сочейки те... ;дд * Зейн: Хейй ... искам да знаете, че съм влюбен в това момиче и искрено се надявам да нямате проблеми с нея, защото ... * Не може да продължи, защото ти го дърпаш. След това той те целува. * КРАЙ ...
4. Със Зейн сте заедно от доста време, но той доста често ходи по концерти и т.н.
... 
Веднъж докато си седите на плажа под звездите ...
Ти: Зейн, не мога да живея без теб ... ♥
Зейн: * целува те * няма да има нужда ...
Ти: Но как така ?? Ти си постоянно някъде на концерти, а аз ...
Зейн: * слага пръст върху устните ти ... знак да замълчиш ... * Ще се омъжиш
ли за мен ?? * целува те *
Ти: Д-д-д-а-да ... хиляди пъти ДА ... Обичам те ... !! ♥♥♥ 
Зейн: И аз, ти си всичко за мен ... * отново те целува, а ти се сгушваш в него
и така седите с часове и си говорите ... *
Казвах се Моника и бях на 15, когато се запознах с годеника ми, който беше избран от баща ми. Точно така, трябваше да се омъжа по волята на баща ми. сега е 23.10.2020година, светът рухна на 14.09.2018година ..... Поне моя и този на желаното от мен момче. Трябваше да се омъжа на тази дата, но не исках, затова с Зейн ( Момчето ми. ) предприехме да избягаме. Луди глави. Не мислехме за нещата, които 
можеха да се случат. Онази вечер точно в 00:00, датата вече от няколко секунди беше 23, телефонът ми звънна. Беше той, това означаваше, че трябваше да се измъкна някак от стаята си. Навързах няколко якета и стана като въже, което спуснах от прозореца. След 10 минути туфкане бях при него, качих се в колата, но сега разбирам, че това беше грешка. Тръгнахме към летището, но имаше лед по пътя и колата се изнесе към едно дърво........................ Слава богу бяхме добре, но когато се обърнах, видях баща ми, гледайки ни. Беше усетил и явно проследил ни. Нямах представа какво се случва, докато не извади пистолет и в следващия момент Зейн не падна на земята с окървавена тениска около гръдния кош. Сълзите от очите ми започнаха да капят. Баща ми дойде към мен, стисна ръката ми и ме задърпа към колата му. Опитвах се да бягам към Зейн, но не ми се получаваше, БЯХ СЛАБА, виках, но на него не му пукаше. Пукаше му само за парите, които щяха да му дадат от тъпата сватба. След 10 минути пътуване се прибрахме, бутна ме в стаята ми и заключи вратата. Този човек, който до преди 2 години беше толкова грижовен баща сега се беше превърнал в едно ЧУДОВИЩЕ! не можех да го позная, парите го бяха променили. Както и да е ... Отново се спуснах по прозореца, но този път по-тихо. Тичах докато стигнах да НЕГО, моята любов. Баща ми просто беше захвърлил пистолета до него......... 
На сутринта споменаха, че са намерени може би убити момче и момиче...... Това е моята история.... 
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg